Selecteer een pagina

Hey Hoi!

Ik ben Jan-Jaap Top

“Ik vind het leuk om verhalen zo natuurlijk mogelijk vast te leggen.” 

Ik ben een content creator uit Groningen, ik focus mij op het schieten van evenementen, campagnes en andere projecten zowel nationaal als internationaal. Ik hou er van om opvallende beelden te maken en te zoeken naar nieuwe manier om iets vast te leggen.

Met jaren ervaring met mijn camera en de software breng ik een jou idee tot visualisatie en brengen we het concept tot uitvoering.

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn dus alle ideeën en in-put zijn welkom. Ik zal eerlijk en professioneel overleggen over wat mogelijk en haalbaar is voor jouw project!

Hoe het begon

 

Van uit mijn opleiding Media en Entertainment management kwam ik in aanraking met camera’s. Nadat ik zelf een camera kocht besloot ik deze nieuwe hobby te combineren met mijn passie voor (Hardstyle) festivals. Daar kreeg ik de kans om te beginnen met fotografie en later ook video’s

In 2018 ging ik voor mijn studie naar Bali en Qatar. Hier heb ik naast mijn specialisaties in media en toerisme mij gefocust op reisfotografie.

Via de opleiding kreeg ik tijdens mijn afstuderen de kans om van mijn hobby mijn werk te maken, doormiddel van een ondernemersstage. Hiervoor heb ik mij laten inschrijven bij het KvK en ben ik naast mijn studie gaan ondernemen

Samenwerken of ideeën uitwisselen?

Let's connect